Mölnlycke_trädgård_komprimerad.jpg

BONTOP MÖLNLYCKE

I Mölnlycke har Bo Aktivt påbörjat bygget av Sveriges första BonTop. Ett unikt boende i form av en urban oas med moderna och exklusiva hem där miljö, hållbarhet och aktivitet är i fokus.

87 moderna lägenheter med tillgång till gym, pool, bastu och en fantastisk trädgård som erbjuder sommar året om. En rofylld oas som erbjuder gemenskap på dina villkor. Ett unikt centrumboende med allt inom räckhåll; vårdcentral, optiker, apotek, systembolag, banker, mataffärer, blomsterhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, frisörer, restauranger, caféer och torghandel direkt utanför dörren. Endast 10 minuter från Göteborg.

Det finns fortfarande lägenheter kvar! Anmäl ditt intresse direkt hos oss eller via Svensk Fastighetsförmedlings projektsida

Tillträde: Q3 2022
Boyta: 40-99kvm
Rum: 1-4 rok
Bostäder: 87 bostadsrättslägenheter
Pris: ca. 3 300 000 –  5 200 000 kr
Försäljning:Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

En fantastisk uppvärmd trädgård med sommar året runt skapar rum för gemenskap, aktivitet och avkoppling på dina villkor.

Med bastu, pool och kallvattenpool har du tillgång till ditt eget spa. Perfekt för att varva ner och koppla av precis när du behöver det.

Hushållsnära tjänster som hemleverans av mat, kemtvätt, ROT och RUT med mera gör livet enkelt och bekvämt.

Gym med tillgång till personlig träning samt massageterapeuter skapar förutsättningar för ett hälsosamt och välmående liv.

SPA

SERVICEUTBUD

WELLNESS

TRÄDGÅRD