top of page
Bo Aktivt Ödåkra

Bo Aktivt Ödåkra

Granne med den legendariska ”Spritan” i Ödåkra utvecklar Skånemark ett nytt bostadsområde där det totalt kommer att byggas 140 lgh och 70 radhus/villor utöver Bo Aktivt.

 

Bo Aktivt i Sverige AB har förvärvat mark inom Spritängen som möjliggör byggandet av ca 50 lgh. Den förvärvade marken ligger i Ödåkra, granne med den gamla spritfabriken där Ödåkra Taffel Aqvavit tillverkades fram till 1977. Numera är ”Spritan” ett besöksmål med butiker och restauranger. Området gränsar till ett naturreservat med skånsk bokskog. Till Helsingborgs centrum är det endast 10 km och strax intill ligger Ödåkra station där utbyggnad till dubbelspår pågår.

Tillträde: Preliminärt våren 2025
Rum: 3 RoK
Bostäder: ca 50 st bostadsrätter
Pris: Ej fastställt
Försäljning: Under planering

En fantastisk uppvärmd trädgård med sommar året runt skapar rum för gemenskap, aktivitet och avkoppling på dina villkor.

Med infraröd bastu, ångbastu, gym och behandlingsrum har du tillgång till ditt eget spa. Perfekt för att varva ner och koppla av precis när du behöver det.

Hushållsnära tjänster som hemleverans av mat, kemtvätt, ROT och RUT med mera gör livet enkelt och bekvämt.

Gym med tillgång till personlig träning samt massageterapeuter skapar förutsättningar för ett hälsosamt och välmående liv.

SPA

SERVICEUTBUD

WELLNESS

TRÄDGÅRD

bottom of page