top of page
Sök
  • ulf9162

De Bästa Seniorboendena i Stockholmstrakten
Stockholmstrakten erbjuder ett brett utbud av seniorboenden för äldre personer som söker en trygg och aktiv livsstil. Här är en guide till några av de bästa seniorboendena i Stockholm och dess omgivningar. Dessa boenden har enastående faciliteter, omfattande tjänster och ett engagerat team för att möta de behov och önskemål som friska seniorer över 55 år kan ha.


Gårdshusen – Bromma

Beläget i den gröna förorten Bromma erbjuder Gårdshusen en fridfull miljö för friska seniorer. Boendet består av moderna bostadsenheter i form av radhus och lägenheter med stilfulla inredningsdetaljer och bekvämligheter. Gårdshusen fokuserar på gemenskap och välbefinnande och erbjuder en mängd faciliteter, inklusive gemensamma trädgårdar, promenadvägar, gym, pool och närhet till naturområden. Dessutom arrangeras regelbundna sociala evenemang och kulturella aktiviteter för de boende att delta i.


Karlbergsgården – Solna

Karlbergsgården är ett exklusivt seniorboende i Solna, som ligger i närheten av både stadsliv och grönområden. Boendet erbjuder eleganta bostadsenheter med modern design och högkvalitativa materialval. Karlbergsgården har en rad faciliteter, inklusive en inomhuspool, spa, bibliotek, gym och en gemensam trädgård. För att främja socialt umgänge erbjuds också regelbundna kulturella evenemang, föreläsningar och utflykter.


Strandängens Äldreboende – Nacka

Beläget vid havet i vackra Nacka erbjuder Strandängens Äldreboende en unik livsstil för sina boende. Boendet har moderna bostadsenheter med panoramautsikt över skärgården och närheten till naturen. Strandängens Äldreboende sätter stor vikt vid hälsa och erbjuder en mängd hälso- och välbefinnandetjänster, såsom gym, simbassäng, bastu och yoga. För de som älskar sjölivet finns det även möjlighet att använda båtar och fiska från bryggan.


Rosenborgs Äldreboende – Södermalm

Rosenborgs Äldreboende ligger på Södermalm och erbjuder en modern och lyxig miljö för sina boende. Boendet har elegant inredda bostadsenheter med hög standard och bekvämligheter. Rosenborgs Äldreboende har också en imponerande takterrass med panoramautsikt över Stockholm, där de boende kan njuta av avkoppling och sociala aktiviteter. Dessutom erbjuder boendet tillgång till hälso- och välbefinnandetjänster, såsom massage, fysioterapi och fitnessklasser


778 visningar0 kommentarer
bottom of page